Particuliere coaching

Bent u op zoek bent naar (ander) werk of loopt u vast binnen uw huidige werk? Heeft u het gevoel dat uw huidige werk niet meer bij u past? Bent u werkzoekende en weet u niet goed welke beroepsrichting passend voor u is? Wilt u weer gaan studeren maar heeft u geen idee in welke studierichting? Zoekt u ondersteuning in het zoeken naar werk? Voor al deze vragen bent u bij Auriga Arbeidsbemiddeling aan het juiste adres! Benieuwd wat Auriga Arbeidsbemiddeling voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De methode die Auriga Arbeidsbemiddeling gebruikt tijdens de loopbaanbegeleiding, is de methodiek van Savickas, een Amerikaanse psycholoog. Het loopbaan- begeleidingsgesprek verloopt volgens een gestructureerd interview. Het is een kortdurende methode –twee gesprekken- die een goed inzicht geeft in wat iemand drijft in het leven, welke talenten en aversies er zijn, en welke richting hij of zij te gaan heeft. De methode van Savickas helpt om uw werk in uw leven te integreren in plaats van het omgekeerde.

Uiteraard kunt u bij Auriga Arbeidsbemiddeling ook praktische ondersteuning ontvangen tijdens het solliciteren, namelijk hulp bij het opstellen van een juiste motivatie, sollicitatiebrief, curriculum vitae en het opstellen van een passend LinkedIn profiel. Het oefenen van een sollicitatiegesprek en het actief zoeken naar werk (Auriga Arbeidsbemiddeling heeft de beschikking over een groot netwerk van werkgevers in Friesland) behoort ook tot de mogelijkheden.